ZTaHL verlichting

Design verlichting met staal

Al meer dan 30 jaar ontwerpt en produceert ZTaHL modern vormgegeven verlichtingsarmaturen in RVS en staal. Als productiebedrijf is ZTaHL constant bezig met vernieuwingen. Daarbij blijft kwaliteit altijd gewaarborgd.

Ztahl Catania Hanglamp Ø55cm 8615-9005

Vloerlampen (108)

Hanglampen (199)

ZTaHL maakt collecties volgens eigenzinnig design

De makers van ZTaHL maken meubels met de hand.

ZTaHL maakt alle verlichting met de hand, waardoor ieder product uniek is. Ze ontwerpen, lassen en perfectioneren alles zelf. ZTaHL laat zich inspireren door alles om zich heen. Daarbij werken ze met jonge Nederlandse designers om hun ideeën door te vertalen naar concrete producten. ZTaHL produceert met duurzaam RVS en staal. Deze materialen zijn sterk en onderhoudsvrij, waardoor de kwaliteit blijft gewaarborgd. De producten bestaan bijna volledig uit staal of uit staal in combinatie met andere materialen zoals hout, metalen en stoffen kappen.

ZTaHL maakt producten die staan als een huis, ze noemen de kwaliteit niet goed, maar onverzettelijk. ZTaHL maakt sterke collecties en dat mag je letterlijk nemen. Nieuwsgierig geworden naar de verschillende designs van ZTaHL? Kom dan snel een kijkje nemen en genieten van de verlichtingsmogelijkheden van ZTaHL bij Smid Lifestyle in Haren! Onze vakkundige medewerkers leggen je in de watten met een heerlijk kopje koffie om samen te kijken naar de mogelijkheden en wensen om uiteindelijk tot juiste keuze te komen!

Hanglampen

Hanglampen van ZTaHL staan bekend om hun moderne en unieke ontwerp waarbij minimalistische lijnen worden gecombineerd met hoogwaardige materialen en vakmanschap. De hanglampen van ZTaHL zijn verkrijgbaar in diverse soorten en maten waardoor ze geschikt zijn voor ieder interieur. De verlichtingstechnologie van ZTaHL zorgt voor heldere en gelijkmatige verdeling van het licht. Zo zijn de lampen niet alleen een stijlvolle toevoeging maar ook praktisch en sfeervol. 

Vloerlampen

Vloerlampen van ZTaHL staan bekend om hun stijlvolle en tijdloze ontwerp waarbij minimalisme wordt gecombineerd met hoogwaardige materialen zoals RVS. Er zijn diverse soorten vloerlampen van ZTaHL verkrijgbaar waardoor ze geschikt zijn voor ieder interieur. De verlichtingstechnologie van ZTaHL zorgt voor heldere en gelijkmatige verdeling van het licht. Zo zijn de lampen niet alleen een stijlvol maar ook praktisch en sfeervol. 

Een greep uit ons assortiment

ZTaHL Hanglamp Terra Ø35cm 2402-9005 Zwart Ral structuur 9005

359.00

Ztahl Tortona 5-Lichts Hanglamp Mat Zwart

699.00

ZTaHL Hanglamp Terra Ø60cm 2400-9005 Zwart Structuur

699.00

Ztahl Salerno 2L- Wandlamp Zwart

229.00

Berichten