Zijlstra verlichting

Op zoek naar een nieuwe verlichting? Dan ben je bij Smid Lifestyle op het juiste adres. In onze prachtige winkel in Haren vind je een ruim assortiment, waaronder verlichting van Zijlstra.

Zijlstra:

In 1957 is Zijlstra opgericht en inmiddels zijn zij uitgegroeid tot een totaalleverancier van (klein)meubelen en verlichting. De collectie bestaat uit ± 1000 unieke producten die allemaal binnenshuis ontworpen en ontwikkeld worden. Zijlstra volgt tijdens dit proces de heersende trends op en hebben oog voor het neerzetten van kwalitatief goede producten. Ze zijn continu bezig met productontwikkelingen en het bedenken van nieuwe artikelen, hierbij zetten ze zich volledig in om van een ruwe schets een compleet product te ontwikkelen die de consument graag in zijn huis ziet staan.

Doordat Zijlstra al vele jaren operatief zijn, is er binnen het bedrijf veel ervaring, kennis en kunde aanwezig. Dit zetten ze tijdens het ontwerpen van nieuwe collecties in. Zijlstra omschrijft zichzelf als een groeiend familiebedrijf dat constant streeft naar innovatie en vooruitgang, 'stilstand is achteruitgang'. De automatisering is door het gehele bedrijf terug te zien. het personeel is gemotiveerd om een mooi en kwalitatief goed product op de markt te zetten en streven hierna.

Nieuwsgierig geworden naar de verlichtingsarmaturen van Zijlstra? Kom dan snel een kijkje nemen en genieten van de verlichtingsmogelijkheden van Zijlstra bij Smid Lifestyle in Haren! Onze vakkundige medewerkers leggen je in de watten met een heerlijk kopje koffie of thee om samen te kijken naar de mogelijkheden en wensen om uiteindelijk tot juiste keuze te komen!

 

Zijlstra verlichting bij Smid Lifestyle

 Als je op zoek bent naar een nieuwe verlichtingsarmaturen voor je woning/ tuin of opzoek bent naar slimme of duurzame verlichting dan ben je bij Smid Lifestyle aan het juiste adres. In onze prachtige winkel in Haren vind je een ruim assortiment verlichting van de beste merken zoals: Philips, Hightlights, Masterlight, Zijlstra, Het Lichtlab, Steinhauer, ect.

Ieder jaar selecteren wij de laatste trends, de mooiste modellen en merken voor je. Omdat kwaliteit bij ons voorop staat vind je in onze showroom alleen de gerenommeerde merken.

Onze vakkundige medewerkers leggen je in de watten met een heerlijk kopje koffie of thee terwijl ze samen met je te kijken naar de verlichtingsmogelijkheden voor uw woning en uw wensen om uiteindelijk tot de juiste keuze te komen!

Levering Zijlstra verlichting

Wanneer u verlichting bij ons besteld dan zorgen wij ervoor dat deze netjes bij u thuisbezorgd worden en indien gewenst netjes geplaatst worden. Onze bezorgers helpen u hier graag mee.

Wanneer u bij ons een verlichtingsarmatuur besteld dan nemen wij met je de voortgang door. We bepalen de dag samen en het tijdstip wanneer je de nieuwe set geleverd wilt krijgen. Een dag van tevoren bellen wij je op om een indicatie aan te geven wanneer wij langskomen. Op de dag zelf zullen wij ook een half uur van tevoren bellen dat wij er aan komen.

Bij installatie zorgen wij ervoor dat deze geheel naar je wens is. Verpakkingsmaterialen nemen wij mee terug zodat je daar geen omkijken naar hebt.

Een impressie van Zijlstra verlichting

Wij zijn maandag t/m zaterdag voor u geopend. De koffie staat voor u klaar!

Assortiment Zijlstra verlichting