Verlichting Sint-Michielsgestel

Als je op zoek bent naar verlichting in de Regio Sint-Michielsgestel voor in je huis of tuin dan ben je bij De Smid Lifestyle aan het juiste adres. Sinds kort hebben wij onze afdeling verlichting flink uitgebreid waardoor we je een nog mooier assortiment verlichting kunnen aanbieden. Natuurlijk hebben we de beste merken binnen ons assortiment. 

Een lamp kies je niet zomaar. Je hebt verschillende soorten verlichting maar ook de functie is belangrijk. Moet het functioneel zijn of moet het voor sfeer zorgen in je woonkamer. Allerlei vragen die je jezelf moet afvragen alvorens je een mooie lamp gaat uitzoeken. Onze Jos helpt je graag met het beantwoorden van je vragen. Hij kan samen met jou kijken naar welke verlichting het beste bij je situatie past. Wij hebben een breed aanbod aan vloerlampen, hanglampen, tafellampen, wandlampen en nog veel meer. 

Ook kunnen wij – indien gewenst – de lamp tegen vergoeding bij je thuis komen ophangen. We maken dan samen een afspraak en hangen de lamp op naar je wensen. Extra service van De Smid! Kom dus snel langs voor verlichting Sint-Michielsgestel.

jos-verlichting-smid-lifestyle
Verlichting Smid Lifestyle

Welke verlichting kies jij?

Lampen zijn enorm belangrijk voor je wooncomfort. Met een lamp creëer je een gevoel van veiligheid, verlicht je donkere ruimtes en maakt je je huis lekker leefbaar. Bovendien zijn lampen echte sfeermakers en je kunt er eindeloos mee variëren.Bij de aanschaf van een lamp zijn er aantal vragen: wat voor functie heeft de lamp, wat voor lichtbron heb ik daarvoor nodig en past de lamp in het interieur? Weet je eenmaal welke functie de verlichting heeft, dan kun je in de vtwonen shop filteren op categorie, stijl en materiaal. Dat maakt de selectie van het enorme assortiment een stuk overzichtelijker.

Lichtbronnen en fittingen

Bij verlichting kun je kiezen uit verschillende soorten lichtbronnen. Van spaarlamp en ledlamp en halogeen. Iedere soort lichtbron heeft zijn eigen voor- en nadelen. Laat je dus goed informeren door onze Jos. De fitting is de aansluiting tussen je lamp en de armatuur. Voor iedere soort lamp (LED, spaarlamp, gloeilamp) zijn er verschillende soorten fittingen. Check dus bij het kopen van een lamp welke soort fitting je nodig hebt.  Op iedere armatuur staat een code met de fitting, handig dus om die mee te nemen naar de winkel.

Een impressie van onze winkel

Wij zijn maandag t/m zaterdag voor u geopend. De koffie staat voor u klaar!