Trio Lighting verlichting

Op zoek naar een nieuwe verlichting? Dan ben je bij Smid Lifestyle op het juiste adres. In onze prachtige winkel in Haren vind je een ruim assortiment, waaronder verlichting van Trio Lighting.

Trio Lighting:

Trio Lighting zet zich al 30 jaar lang in voor hun missie, de levenskwaliteit van de mensen in hun woning positief beïnvloeden en een meerwaarde bieden voor het huis. Thuis is voor de meeste mensen de waardevolste plek, ongeacht waar of hoe ze wonen. Ze willen hen allemaal inspireren met innovatieve lichtideeën en decoratieve lifestyle producten. Trio Lighting volgen ze voortdurend alle trends en ontwikkelingen op om in de toekomst nog verder te groeien.

 Als modern en toekomstgericht bedrijf neemt Trio Lighting veel verantwoordelijk voor mens en milieu. Ze streven naar dan ook naar ecologische, sociale en economische aspecten met elkaar in evenwicht te brengen. Ze kijken naar trends en veranderingen in relevante markten en technologieën. kwaliteit is niet alleen belangrijk voor onze producten, maar ook voor de efficiëntie en resultaten van onze processen. Om dit te kunnen bereiken is het belangrijk om ideeën binnen een team uit te wisselen, kennis en ervaring te delen. Hierdoor ontstaan de beste designs!

Nieuwsgierig geworden naar de verschillende designs van Trio Lighting? Kom dan snel een kijkje nemen en genieten van de verlichtingsmogelijkheden van Trio Lighting bij Smid Lifestyle in Haren! Onze vakkundige medewerkers leggen je in de watten met een heerlijk kopje koffie om samen te kijken naar de mogelijkheden en wensen om uiteindelijk tot juiste keuze te komen!

 

Trio Lighting verlichting bij Smid Lifestyle

Als je op zoek bent naar een nieuwe verlichtingsarmaturen voor je woning/ tuin of opzoek bent naar slimme of duurzame verlichting dan ben je bij Smid Lifestyle aan het juiste adres. In onze prachtige winkel in Haren vind je een ruim assortiment verlichting van de beste merken zoals: Philips, Hightlights, Masterlight, Zijlstra, Het Lichtlab, Steinhauer, ect.

Ieder jaar selecteren wij de laatste trends, de mooiste modellen en merken voor je. Omdat kwaliteit bij ons voorop staat vind je in onze showroom alleen de gerenommeerde merken.

Onze vakkundige medewerkers leggen je in de watten met een heerlijk kopje koffie of thee terwijl ze samen met je te kijken naar de verlichtingsmogelijkheden voor uw woning en uw wensen om uiteindelijk tot de juiste keuze te komen!

Levering Trio Lighting verlichting

 Wanneer u verlichting bij ons besteld dan zorgen wij ervoor dat deze netjes bij u thuisbezorgd worden en indien gewenst netjes geplaatst worden. Onze bezorgers helpen u hier graag mee.

Wanneer u bij ons een verlichtingsarmatuur besteld dan nemen wij met je de voortgang door. We bepalen de dag samen en het tijdstip wanneer je de nieuwe set geleverd wilt krijgen. Een dag van tevoren bellen wij je op om een indicatie aan te geven wanneer wij langskomen. Op de dag zelf zullen wij ook een half uur van tevoren bellen dat wij er aan komen.

Bij installatie zorgen wij ervoor dat deze geheel naar je wens is. Verpakkingsmaterialen nemen wij mee terug zodat je daar geen omkijken naar hebt.

Een impressie van Trio Lighting verlichting

Wij zijn maandag t/m zaterdag voor u geopend. De koffie staat voor u klaar!

Assortiment Trio Lighting verlichting