Steinhauer verlichting

Op zoek naar een nieuwe verlichting? Dan ben je bij Smid Lifestyle op het juiste adres. In onze prachtige winkel in Haren vind je een ruim assortiment, waaronder verlichting van Steinhauer

Steinhauer:

Steinhauer is opgericht in 1933 door Hendrik-Jan Steinhauer. De eerste collectie concentreerde zich voornamelijk op acryl. In de jaren 90 wisselde de collectie naar hout en metaal. In 2002 werd de productie verplaats naar China. De productie is onderverdeeld in 4 van de partnerbedrijven in China, elk met hun eigen specialisatie:

  1. LED
  2. Industrieel
  3. Basic luxury collectie
  4. Economische Basiscollectie

Steinhauer ontwerpt en ontwikkelt al ruim tachtig jaar verlichtings-armaturen. Het voortdurend creatief toepassen van de nieuwe trends is, mede dankzij het ervaren team, het handelsmerk van Steinhauer geworden. Flexibiliteit in ontwerp en productie bepaalt het succes, om daaraan te kunnen voldoen heeft Steinhauer alle fasen van het productie-proces in eigen beheer: van ontwerp en ontwikkeling tot productie en vervoer.

Nieuwsgierig geworden naar de verschillende armaturen van Steinhauer? Kom dan snel een kijkje nemen bij Smid Lifestyle in Haren! Onze vakkundige medewerkers leggen je in de watten met een heerlijk kopje koffie of thee terwijl je geniet van de verschillende designs.

 

Steinhauer verlichting bij Smid Lifestyle

 Als je op zoek bent naar een nieuwe verlichtingsarmaturen voor je woning/ tuin of opzoek bent naar slimme of duurzame verlichting dan ben je bij Smid Lifestyle aan het juiste adres. In onze prachtige winkel in Haren vind je een ruim assortiment verlichting van de beste merken zoals: Philips, Hightlights, Masterlight, Zijlstra, Het Lichtlab, Steinhauer, ect.

Ieder jaar selecteren wij de laatste trends, de mooiste modellen en merken voor je. Omdat kwaliteit bij ons voorop staat vind je in onze showroom alleen de gerenommeerde merken.

Onze vakkundige medewerkers leggen je in de watten met een heerlijk kopje koffie of thee terwijl ze samen met je te kijken naar de verlichtingsmogelijkheden voor uw woning en uw wensen om uiteindelijk tot de juiste keuze te komen!

Levering Steinhauer verlichting

Wanneer u verlichting bij ons besteld dan zorgen wij ervoor dat deze netjes bij u thuisbezorgd worden en indien gewenst netjes geplaatst worden. Onze bezorgers helpen u hier graag mee.

Wanneer u bij ons een verlichtingsarmatuur besteld dan nemen wij met je de voortgang door. We bepalen de dag samen en het tijdstip wanneer je de nieuwe set geleverd wilt krijgen. Een dag van tevoren bellen wij je op om een indicatie aan te geven wanneer wij langskomen. Op de dag zelf zullen wij ook een half uur van tevoren bellen dat wij er aan komen.

Bij installatie zorgen wij ervoor dat deze geheel naar je wens is. Verpakkingsmaterialen nemen wij mee terug zodat je daar geen omkijken naar hebt.

Een impressie van Steinhauer verlichting

Wij zijn maandag t/m zaterdag voor u geopend. De koffie staat voor u klaar!

Assortiment Steinhauer verlichting