Philips Hue verlichting

Op zoek naar slimme verlichting? Dan ben je bij Smid Lifestyle op het juiste adres. In onze prachtige winkel in Haren vind je een ruim assortiment, waaronder verlichting van Philips Hue.

Philips Hue:
Het merk Philips is al sinds 1891 synoniem met hoogwaardige, betrouwbare, innovatieve technologie die het leven van mensen verrijkt. Philips is in licentie gegeven aan Signify, wereldleider op het gebied van verlichting, waaronder ook Philips Hue verlichting.

Philips Hue heeft slimme verlichting voor elke woning, iedereen kan bijzondere momenten creëren met licht en automatische lichtroutines instellen. Je kunt met Philips Hue aan de slag via Bluetooth of met een Hue Bridge. Hierdoor kun je eenvoudig al je Philips Hue slimme lampen draadloos bedienen. Je kunt de sfeer precies instellen zoals jij het wilt, maar ook je lampen bijvoorbeeld automatisch aan of uit laten gaan op specifieke tijden, wat wil je nog meer!?

Klinkt dit als de ideale functie voor in jouw woning? Kom dan snel een kijkje nemen en genieten van de verlichtingsmogelijkheden van Philips Hue bij Smid Lifestyle in Haren! Onze vakkundige medewerkers leggen je in de watten met een heerlijk kopje koffie om samen te kijken naar de mogelijkheden en wensen om uiteindelijk tot juiste keuze te komen!

 

Philips Hue verlichting bij Smid Lifestyle

 Als je op zoek bent naar een nieuwe verlichtingsarmaturen voor je woning/ tuin of opzoek bent naar slimme of duurzame verlichting dan ben je bij Smid Lifestyle aan het juiste adres. In onze prachtige winkel in Haren vind je een ruim assortiment verlichting van de beste merken zoals: Philips, Hightlights, Masterlight, Zijlstra, Het Lichtlab, Steinhauer, ect.

Ieder jaar selecteren wij de laatste trends, de mooiste modellen en merken voor je. Omdat kwaliteit bij ons voorop staat vind je in onze showroom alleen de gerenommeerde merken.

Onze vakkundige medewerkers leggen je in de watten met een heerlijk kopje koffie of thee terwijl ze samen met je te kijken naar de verlichtingsmogelijkheden voor uw woning en uw wensen om uiteindelijker tot de juiste keuze te komen!

Levering Philips Hue verlichting

Wanneer u verlichting bij ons besteld dan zorgen wij ervoor dat deze netjes bij u thuisbezorgd worden en indien gewenst netjes geplaatst worden. Onze bezorgers helpen u hier graag mee.

Wanneer u bij ons een verlichtingsarmatuur besteld dan nemen wij met je de voortgang door. We bepalen de dag samen en het tijdstip wanneer je de nieuwe set geleverd wilt krijgen. Een dag van tevoren bellen wij je op om een indicatie aan te geven wanneer wij langskomen. Op de dag zelf zullen wij ook een half uur van tevoren bellen dat wij er aan komen.

Bij installatie zorgen wij ervoor dat deze geheel naar je wens is. Verpakkingsmaterialen nemen wij mee terug zodat je daar geen omkijken naar hebt.

Een impressie van Philips Hue verlichting

Wij zijn maandag t/m zaterdag voor u geopend. De koffie staat voor u klaar!

Assortiment Philips Hue verlichting