Welkom bij Smid Lifestyle!

Welkom bij de Smid. Het pand aan de Lietingstraat geldt als dé bakermat van de Harense Smid die tot de jaren zestig bekend stond als smederij/reparatiewerkplaats van landbouwwerktuigen en later uitgroeide tot landelijke formule in consumentenelektronica. De winkelketen kreeg in 2003 het koninklijk predicaat Hofleverancier, in 2007 gevolgd door de Elsevier Retail Jaarprijs voor winkelketen met de beste service. Sinds er weer onder de vertrouwde naam De Smid gehandeld wordt is het voor klanten een groot thuiskomen.

Smid Lifestyle is een moderne lifestyle winkel met een groot assortiment trendy en luxe tuinmeubelen. Met bekende merken als Suns, 4Seasons Outdoor, Exotan, AppleBee en Taste by 4SO heeft Smid Lifestyle voor iedere tuin wel een passende lounge- of tuinset. Met deskundig advies van onze medewerkers maak je altijd de beste keuze. Naast tuinmeubelen hebben we ook een grote fietsafdeling met een groot assortiment fietsen en e-bikes. En met een eigen werkplaats kun je altijd bij ons terecht wanneer je problemen ondervind aan jouw fiets. Onze Eddy helpt je graag.

Ook hebben wij een prachtige afdeling met verlichting, misschien wel de grootste en mooiste van de regio! Met allerlei verschillende soorten verlichting en met deskundig advies van Jos maakt je altijd de juiste keuze. Indien gewenst hangen wij de lamp ook nog bij jou thuis op!

Naast deze afdelingen hebben wij ook nog een groot assortiment aan BBQ’s en accessoires, vuurhaarden, audio voor in je tuin, ligstoelen en nog heel veel meer. Eigenlijk kun je het beste eens gewoon langskomen in onze prachtige winkel en je laten verrassen door ons aanbod en onze service.

Tot ziens bij de Smid in Haren!

klantenservice-desmidlifestyle
Smid-Lifestyle-6958

Openingstijden:

Ma: 12:00 - 18:00 uur
Di: 09:30 - 18:00 uur
Wo: 09:30 - 18:00 uur
Do: 09:30 - 18:00 uur
Vr: 09:30 - 18:00 uur
Za: 09:30 - 17:00 uur
Zo: Gesloten

Jeroen

Jeroen is de assistent-bedrijfsleider waar je al je vragen bij kwijt kunt. 

Jos

Jos weet alles over verlichting en adviseert je dan ook graag. 

Leon

Op zoek naar een loungeset? Leon weet alles van tuinmeubelen. 

Serge

Serge beantwoord al je vragen over fietsen en e-bikes. 

Eddy

Als je aan fietsen denkt denk je in Haren al gauw aan Eddy!

Mark

Mark is de bedrijfsleider en zorgt dat iedereen fijn kan werken!

Een impressie van onze winkel?

Wij zijn maandag t/m zaterdag geopend. De koffie staat klaar!