De Smid Verlichting

Onze topmerken

Onze missie gaat verder dan enkel het leveren van verlichting; we willen je begeleiden bij het creëren van magische leefruimtes en adembenemende interieurs. Of je nu op zoek bent naar een elegante kroonluchter om je eetkamer te verfraaien, subtiele wandlampen om je gang op te lichten, of een designstuk dat een statement maakt in je woonkamer, onze deskundige adviseurs staan klaar om je te assisteren bij elke stap van je reis naar verlichtingsexcellentie. Daarbij maken zij gebruik van enkel de beste merken verlichting. Zo proberen wij ons te onderschijden van onze conculega's. 

Eglo

Diep geworteld in de wereld van verlichting, schittert EGLO als een schitterende ster temidden van zijn soortgenoten. Het merk heeft met zijn erfgoed van vakmanschap en onophoudelijke innovatie een solide positie veroverd als toonaangevende kracht in het domein van verlichting. Voor EGLO is verlichting niet louter een functionele noodzaak; het wordt een vorm van artistieke expressie en praktische elegantie. Het assortiment omvat een veelvoud aan ontwerpen, variërend van klassieke tijdloosheid tot gedurfde moderniteit. Elk stuk, of het nu een subtiel vormgegeven hanglamp is of een gedurfd statement in de vorm van een plafondlamp, weerspiegelt de onmiskenbare esthetiek van EGLO. De ontwerpen zijn het resultaat van een harmonieuze samensmelting tussen artistieke visie en technologische precisie. Elk element wordt zorgvuldig bedacht, elke lijn en curve met aandacht geplaatst om een spel van licht en schaduw te creëren dat de hele ruimte transformeert tot een podium van verbeelding.

verlichting-eglo-0

Ztahl

Ztahl is een Nederlands verlichtingsmerk dat bekend staat om zijn unieke en eigentijdse ontwerpen op het gebied van verlichting en lampen. De naam "Ztahl" is een speelse verwijzing naar het materiaal waaruit hun lampen vaak zijn vervaardigd: staal (Engels: steel). Het merk heeft de reputatie dat het hoogwaardige, handgemaakte verlichtingsstukken produceert die zowel functioneel als artistiek zijn. De ontwerpen van Ztahl zijn meestal minimalistisch en industrieel van aard, waarbij de nadruk ligt op strakke lijnen, geometrische vormen en het gebruik van staal als het belangrijkste materiaal. Dit geeft hun lampen een moderne en stoere uitstraling. Naast het gebruik van staal in hun ontwerpen, kan Ztahl ook andere materialen en afwerkingen combineren om verschillende texturen en visuele elementen te creëren. Dit zorgt voor een variëteit aan stijlen binnen hun collecties, waardoor ze aantrekkelijk zijn voor een breed publiek.

ztahl-verlichting-4

Philips HUE

In de moderne wereld van technologie en design heeft Philips Hue zijn stempel gedrukt als een vooruitstrevend merk dat verlichting naar een hoger niveau tilt. Philips Hue is niet zomaar een reeks lampen, het is een geavanceerd ecosysteem van slimme verlichting dat de manier waarop we onze leefruimtes ervaren revolutioneert. Met een combinatie van baanbrekende technologieën en intuïtieve bediening verandert Philips Hue niet alleen de manier waarop we ons huis verlichten, maar creëert het ook een volledig nieuwe dimensie van sfeer en comfort. Met zijn combinatie van slimme bediening, veelzijdige kleuropties en naadloze integratie heeft Philips Hue de manier waarop we onze leefruimtes verlichten heruitgevonden. Het merk blijft innoveren en evolueren, waardoor gebruikers een dynamische en meeslepende verlichtingservaring krijgen die past bij de moderne connected lifestyle.

philips-hue-verlichting-1

HighLight

Highlight Verlichting heeft zich gevestigd als een betrouwbaar en veelzijdig merk in de wereld van binnenverlichting. Met aandacht voor design, kwaliteit en functionaliteit biedt het merk een scala aan verlichtingsoplossingen die zowel esthetisch aantrekkelijk als praktisch zijn. Of het nu gaat om het verrijken van een interieur met stijlvolle armaturen of het creëren van functionele verlichtingsschema's, Highlight Verlichting biedt een diverse selectie die aansluit bij de behoeften en smaken van een breed publiek. Of het nu gaat om verlichting voor woonruimtes, slaapkamers, keukens, kantoren of commerciële ruimtes, Highlight Verlichting biedt een uitgebreid assortiment aan armaturen die geschikt zijn voor verschillende toepassingen. Van hanglampen en plafondlampen tot wandlampen en inbouwspots, het merk voorziet in diverse verlichtingsbehoeften.

Highlight logo
HighLight-verlichting-09

Holtkotter

Holtkötter is een prestigieus Duits merk dat synoniem staat voor verfijnde en hoogwaardige verlichting. Met een erfgoed dat teruggaat tot 1964, heeft Holtkötter zich gevestigd als een vooraanstaande naam in de verlichtingsindustrie. Het merk staat bekend om zijn unieke combinatie van vakmanschap, innovatieve technologieën en tijdloos design, wat resulteert in verlichtingsarmaturen die zowel functioneel als esthetisch indrukwekkend zijn. Holtkötter is een merk dat uitblinkt in het verenigen van traditie en innovatie binnen de wereld van verlichting. Met de nadruk op ambachtelijke kwaliteit, innovatieve technologieën en tijdloos design, heeft het merk een unieke plaats verworven. Holtkötter-armaturen zijn niet alleen lichtbronnen, maar ook kunstwerken die de ruimtes waarin ze worden geplaatst, verheffen. Met een erfenis van meer dan een halve eeuw blijft Holtkötter zich inzetten voor het produceren van verlichtingsstukken die getuigen van hun toewijding aan perfectie, stijl en kwaliteit.

Holtkotter-verlichting-19

Steinhauer

Steinhauer is een Nederlands merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige en eigentijdse verlichtingsoplossingen. Met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1933, heeft Steinhauer zich ontwikkeld tot een toonaangevend merk in de wereld van binnenverlichting. Het merk is trots op zijn Nederlandse roots en legt de nadruk op kwaliteit, design en duurzaamheid. Steinhauer is een merk dat zich heeft onderscheiden door zijn combinatie van Nederlandse innovatie, hoogwaardig design en aandacht voor duurzaamheid. Met een geschiedenis die tientallen jaren teruggaat, heeft het merk zich weten aan te passen aan veranderende trends en technologieën, terwijl het trouw blijft aan zijn kernwaarden. Steinhauer-armaturen zijn meer dan alleen lichtbronnen; ze zijn ontworpen om ruimtes te verrijken, de ambiance te verbeteren en een blijvende indruk achter te laten in diverse interieurs.

steinhauer_logo
steinhauer-verlichting-1

Verlichting

De Smid Lifestyle heeft een breed scala aan verlichtingsoplossingen bieden voor elk huis en budget. Of je nu op zoek bent naar plafondlampen, tafellampen, wandlampen of vloerlampen, wij hebben het allemaal. Onze collectie omvat trendy designs en klassieke stijlen van topmerken zoals Eglo, ZTaHL en Philips (Hue).