Masterlight verlichting

Op zoek naar een nieuwe verlichting? Dan ben je bij Smid Lifestyle op het juiste adres. In onze prachtige winkel in Haren vind je een ruim assortiment, waaronder verlichting van Masterlight.

Masterlight:

Masterlight is sinds 1987 producent van kwalitatieve designverlichting. Naast de productie van interieurverlichting voor de consumentenmarkt, heeft Masterlight zich ook gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van projectverlichting, retail verlichting en private label manufacturing. Met de professionele kennis van Masterlight in verlichting blijven zij de grenzen van het vakmanschap uitdagen om interieurs en openbare ruimtes over de hele wereld te transformeren.

Masterlight beperkt zich niet tot een bepaalde stijl aan verlichting, maar bied een breed assortiment aan design aan. Het assortiment varieert van decoratieve verlichtingsarmaturen tot architecturale verlichting. Voor iedere verlichtingsserie ontwerpen wij vloerlampen, hanglampen, wandlampen, tafellampen en plafonnières. Door deze opzet maakt Masterlight het mogelijk om ruimtes compleet in te richten met verlichting ui dezelfde serie. Hierdoor wordt een eenheid gecreëerd en krijgt de ruimte een rustige en sfeervolle uitstraling.

Wil jij ook een eenheid creëren in jouw gewenste ruimte met daarbij een rustige en sfeervolle uitstraling? Kom dan snel een kijkje nemen en genieten van de verlichtingsmogelijkheden van Masterlight bij Smid Lifestyle in Haren! Onze vakkundige medewerkers leggen je in de watten met een heerlijk kopje koffie om samen te kijken naar de mogelijkheden en wensen om uiteindelijk tot juiste keuze te komen!

 

Masterlight verlichting bij Smid Lifestyle

Als je op zoek bent naar een nieuwe tuininrichting om je tuin stijlvol aan te kleden dan ben je bij Smid Lifestyle aan het juiste adres. In onze prachtige winkel in Haren vind je een ruim assortiment tuinaccessoires van de beste merken zoals Suns, 4 Seasons, Hartman, Garden Impressions, Glatz, Tic Audio.

Ieder jaar selecteren wij de laatste trends, de mooiste modellen en merken voor je. Omdat kwaliteit bij ons voorop staat vind je in onze showroom alleen de gerenommeerde merken.

Onze vakkundige medewerkers leggen je in de watten met een heerlijk kopje koffie of thee terwijl ze samen met je bekijken wat voor type tuininrichting het beste bij uw woonomgeving past. Of het nu voor de tuin of serre is, voor iedere tuin zijn er verschillende prachtige tuinaccessoires beschikbaar.

Levering Masterlight verlichting

Wanneer u tuininrichting bij ons besteld dan zorgen wij ervoor dat deze netjes bij u thuisbezorgd worden en indien gewenst netjes uitgepakt en geplaatst worden. Onze bezorgers helpen u hier graag mee.

Wanneer u bij ons een tuin accessoires besteld dan nemen wij met je de voortgang door. We bepalen de dag samen en het tijdstip wanneer je de nieuwe set geleverd wilt krijgen. Een dag van tevoren bellen wij je op om een indicatie aan te geven wanneer wij langskomen. Op de dag zelf zullen wij ook een half uur van tevoren bellen dat wij er aan komen.

Bij plaatsing zorgen wij ervoor dat deze geheel naar je wens is. Verpakkingsmaterialen nemen wij mee terug zodat je daar geen omkijken naar hebt.

Een impressie van Masterlight verlichting

Wij zijn maandag t/m zaterdag voor u geopend. De koffie staat voor u klaar!

Assortiment Masterlight verlichting