Lafuma tuinmeubelen

Op zoek naar nieuwe tuinmeubelen? En vindt u duurzaamheid een belangrijk aspect? dan zijn de tuinmeubelen van Lafuma iets voor u! In onze prachtige winkel in Haren vind je een ruim assortiment, waaronder tuinmeubelen van Lafuma.

Lafuma tuinmeubelen:
Lafuma Mobilier verankert zich in het Franse erfgoed, met name in die van het department Drôme. Het merk kiest al vanaf de eerste dag voor leveranciers die zich voor het merendeel op minder dan 150km van de industriële locatie bevinden. Deze duurzame aanpak weerspiegeld de unieke stijl van het merk.

Lafuma past zich aan op de mobielere maatschappij. Waarbij ruimtes aangepast kunnen worden aan onze levensstijl en we de voorkeur geven aan objecten die ons leven makkelijk maken. Met de snelle opkomst van betaald verlof en het autotijdperk werden de nomadische meubels van Lafuma al snel de perfecte reisgenoot. Zo zorgden de historische 'kleine opvouwers' met de pop-up-functie en het spoelvormige opvouwsysteem ervoor dat comfort, stijl en kwaliteit tot in perfectie tot uiting kwam in verschillende modellen. Ook nu nog zet Lafuma zich in voor functionaliteit, doormiddel van onderzoeken naar meubels die praktisch, stapelbaar, gemakkelijk te demonstreren of te repareren zijn. Hierbij werken ze met de combinatie van metaal en textiel.

Op zoek naar makkelijk tuinmeubels, ligstoelen, strandbedjes en noem maar op? Kom dan snel langs bij de Smid Lifestyle en geniet van de Lafuma tuinmeubelen!

Onze vakkundige medewerkers leggen je in de watten met een heerlijk kopje koffie of thee terwijl ze samen met je bekijken wat voor type set het beste bij uw woonomgeving past. En daarbij kijken we graag naar jouw wensen om tot een juist advies en keuze te komen!

Lafuma tuinbeulen bij Smid Lifestyle

Als je op zoek bent naar een nieuwe loungeset, tuinset, tuintafel bent u voor tuinmeubelen bij Smid Lifestyle aan het juiste adres. In onze prachtige winkel in Haren vind je een ruim assortiement tuinmeubelen van de beste merken zoals Suns, 4 Seasons, Taste by 4SO, AppleBee, Garden Impressions en Hartman. 

Ieder jaar selecteren wij de laatste trends, de mooiste modellen en merken voor je. Omdat kwaliteit bij ons voorop staat vind je in onze showroom alleen de gerenommeerde merken.

Onze vakkundige medewerkers leggen je in de watten met een heerlijk kopje koffie of thee terwijl ze samen met je bekijken wat voor type set het beste bij uw woonomgeving past. Of het nu voor de tuin of serre is, voor iedere tuin is er wel een prachtige tuin- of loungeset beschikbaar. 

Levering Lafuma tuinmeubelen

Wanneer u tuinmeubelen bij ons besteld dan zorgen wij ervoor dat deze netjes bij u thuis bezorgd worden en indien gewenst netjes uitgepakt en geplaatst worden. Onze bezorgers helpen u hier graag mee.

Wanneer u bij ons een tuinset besteld dan nemen wij met je de voortgang door. We bepalen de dag samen en de tijdstip wanneer je de nieuwe set geleverd wilt krijgen. Een dag van te voren bellen wij je op om een indicatie aan.te geven wanneer wij langskomen. Op de dag zelf zullen wij ook een half uur van te voren bellen dat wij er aan komen.

Bij plaatsing zorgen wij ervoor dat deze geheel naar je wens is. Verpakkingsmaterialen nemen wij mee terug zodat je daar geen omkijken naar hebt.

Een impressie van Lafuma tuinmeubelen

Wij zijn maandag t/m zaterdag voor u geopend. De koffie staat voor u klaar!

Assortiment Lafuma tuinmeubelen