Laat jij je verrassen door De Smid Verlichting?

Wil je graag jouw wensen op je gemak met ons bespreken én de kwaliteit van onze producten voelen, zien en ervaren? Je bent dan van harte welkom in onze winkel in Haren! Wij nemen de tijd om samen met jou te kijken naar de mooiste verlichting voor in jouw huis en tuin. Je kan bij ons vrij binnenlopen, een afspraak is niet nodig!

Laat je inspireren

We laten je graag kennismaken met het product waar je naar op zoek bent én maken het passend voor jouw situatie (en budget!). Je zal niet de eerste zijn die enthousiast en verrast naar huis gaat.

Advies op maat

Onze specialisten staan klaar om jouw wensen mee te nemen in persoonlijk, passend advies.

Krijg tijd en aandacht

Wij schenken niet alleen koffie en thee, maar ook aandacht aan jou. We hebben alle tijd om jouw wensen te vertalen naar een oplossing op maat. Laat je verrassen en vraag naar advies bij een van onze medewerkers.

De Smid Lifestyle Experience!

Het pand aan de Lietingstraat geldt als dé bakermat van De Harense Smid die tot de jaren zestig bekend stond als smederij/reparatiewerkplaats van landbouwwerktuigen en later uitgroeide tot landelijke formule in consumentenelektronica. De winkelketen kreeg in 2003 het koninklijk predicaat Hofleverancier, in 2007 gevolgd door de Elsevier Retail Jaarprijs voor winkelketen met de beste service. Sinds er weer onder de vertrouwde naam De Smid gehandeld wordt is het voor klanten een groot thuiskomen.

De Smid Verlichting is een moderne lifestyle winkel met een groot assortiment trendy en luxe verlichtingsartikelen. Met bekende merken als Holtkotter, Philips Hue en Ztahl heeft De Smid Verlichting voor iedereen een passende set verlichting. Met deskundig advies van onze medewerkers maak je altijd de beste keuze. Naast onze verlichting bieden we ook tuinmeubelen en hebben we een grote fietsenafdeling met een groot assortiment e-bikes, uiteraard met een eigen werkplaats! Zo kan je altijd bij ons terecht wanneer je problemen ondervindt aan jouw fiets. Onze Eddy helpt je graag.

Naast deze afdelingen hebben wij ook nog een groot assortiment aan BBQ’s en accessoires, vuurhaarden, audio voor in je tuin, ligstoelen en nog heel veel meer. Eigenlijk kan je het beste gewoon langskomen in onze prachtige winkel en je laten verrassen door ons aanbod en onze service.

Locatie en openingstijden

De Smid Verlichting is gevestigd in Haren bij Oss, in het prachtige Noord-Brabant. Onze winkel is omgeven door rustige, mooie natuur en goed te bereiken vanaf de snelweg en dus ook met de fiets. Kom gezellig langs en maak kennis met onze producten en diensten.  

De Smid Verlichting Experience Center

Lietingstraat 23
5368 AA Haren
Nederland

Openingstijden: 

Ma: 12:00 - 18:00 uur
Di: 09:30 - 18:00 uur
Wo: 09:30 - 18:00 uur
Do: 09:30 - 18:00 uur
Vr: 09:30 - 18:00 uur
Za: 09:30 - 17:00 uur
Zo: Gesloten

 

Je kunt bij ons binnenlopen zonder afspraak!

Tijdens de volgende (feest)dagen is onze winkel gesloten:

- Eerste Pinksterdag, 28 mei 2023
- Eerste Kerstdag, 25 december 2023
- Tweede Kerstdag, 26 december 2023