Tevreden? Laat het ons weten!

Vroeger was de klant koning bij de Harense Smid. En deze traditie zetten wij graag voort bij Smid Lifestyle. Wij proberen u altijd zo goed mogelijk te helpen en te adviseren. Om ons te kunnen blijven verbeteren zouden wij het waarderen wanneer u een beoordeling achter wilt laten op GoogleFacebook of Vijfsterren specialist! U kunt zelf kiezen welk review platform u fijn vind. Wanneer u geen gebruik maakt van Facebook of Gmail kunt u kiezen voor de vijfsterren. 

Maak kans op een cadeaubon van 50,-.

Iedereen die een review bij ons achter laat maakt maandelijks kans op een cadeaubon ter waarde van 50,- te besteden in onze winkel. 

leon-smid-lifestyle
eddy-smid-lifestyle

Ons reviewbeleid

Voor het verzamelen van reviews gebruiken wij de software van 5-sterrenspecialist en conformeren wij ons aan de richtlijnen van het onafhankelijke platform. Alleen klanten die daadwerkelijk een product gekocht hebben of een service-ervaring gehad hebben, worden uitgenodigd om een review te geven via 5-sterrenspecialist. Het volledige overzicht van de richtlijnen van het onafhankelijke platform van 5-sterrenspecialist kun je via deze link terugvinden https://www.5sterrenspecialist.nl/richtlijnen-voor-klantbeoordelingen

Iedereen is ook vrij om een review achter te laten via Facebook en Google.