AeroCover

Adembenemende tuinmeubelhoezen

Bescherm jouw tuinmeubelen optimaal tegen alle weersinvloeden met de tuinmeubelhoezen van AeroCover. AeroCover is een geregistreerde merknaam van Platinum BV, een toonaangevende importeur en exporteur van parasols, tuinmeubelhoezen en verwante artikelen. Met deze producten weet je dat jouw kostbare tuinmeubelen veilig en goed beschermd zijn.

Veilig en goed beschermd

AeroCover is een geregistreerde merknaam van Platinum

Platinum - de specialist in parasols. Functionaliteit, design, bedieningsgemak en robuustheid. Met een platinum parasol bent u klaar voor de zomer. De parasol dient primair om optimale bescherming te bieden tegen de zon en dient daarbij zo goed mogelijk naar de zon gericht te kunnen worden. Elk Platinum parasol wordt met het bedieningsgemak en functionaliteit in gedachten ontworpen. Met de Platinum parasol biedt je de 'finishing touch' aan uw tuinset en geeft uw tuin een extra zonnige sfeer.

Beschermhoes voor een loungeset

Het merk biedt hoogwaardige tuinmeubelbescherming speciaal ontworpen voor jouw loungeset. Met de innovatieve loungesethoezen bescherm je jouw geliefde loungeset optimaal tegen alle weersinvloeden. Of het nu gaat om regen, zon of stof, deze speciaal ontworpen hoezen zorgen ervoor dat jouw loungeset in topconditie blijft, seizoen na seizoen.

Beschermhoes voor een parasols

Met deze beschermhoezen voor parasols geniet je nog langer van je parasol en blijft deze in topconditie, seizoen na seizoen. De parasolhoezen zijn speciaal ontworpen om jouw parasol te beschermen tegen diverse weersinvloeden en externe factoren.

Een greep uit ons assortiment

Berichten