Blog, Nieuws

Cadeaus waar je je vader écht mee verrast!

Vaderdag: een speciale gelegenheid om al onze vaders te waarderen voor hun onvoorwaardelijke liefde, begeleiding en steun. Maar wat maakt een cadeau echt bijzonder voor deze speciale dag? In onze blog duiken we in de wereld van Vaderdagcadeaus en ontdekken we waarom bepaalde geschenken, zoals barbecue-accessoires, pizzaovens, speakers en Philips Hue-verlichting, de ideale keuzes zijn. Leer waarom deze cadeaus zowel praktisch als betekenisvol zijn. Lees verder en laat je inspireren om dit jaar een onvergetelijke Vaderdag te vieren! Wij hebben onze favoriete cadeaus alvast op een rijtje gezet. Zo geef je gegarandeerd een cadeau dat in de smaak valt!

#1 Barbecue-accessoires

Zeg je Vaderdag, dan zeg je natuurlijk barbecueën! Er is dan ook niets leuker dan je vader te verrassen met de mooiste barbecue-accessoires. Met het mooie weer dat nog in aantocht is, kan hij er ook direct gebruik van maken. Het is algemeen bekend dat veel vaders genieten van het grillen op de barbecue, naast dat het een manier is om te ontspannen is het ook het perfecte moment om quality time te spenderen met vrienden en/of familie.

Barbecue-accessoires zijn het perfecte Vaderdag cadeau omdat je vader op deze manier kan werken aan zijn grill vaardigheden. Bovendien kan hij op deze manier experimenten met allerlei nieuwe kooktechnieken. Wie weet ontdekt jouw vader wel zijn nieuwe lievelingsgerecht door jouw cadeau! Zo kan hij aan de slag met een digitale vleesthermometer, een set hoogwaardige grilltangen of een grillmand voor het bereiden van delicate gerechten zoals vis of groenten. Al met al maak jij jouw vader gegarandeerd blij met tools voor de barbecue!

Shop hier: Barbecue-accessoires

#2 TIC Audio

Neuriet jouw vader ook de hele dag door zijn favoriete liedjes? Of zingt hij uit volle borst mee met de klassiekers onder de douche? Dan zou het perfecte Vaderdag cadeau zomaar een speaker van TIC Audio kunnen zijn! Veel vaders genieten van muziek en vinden het leuk om naar nieuwe, of juist oude liedjes te luisteren. Een speaker van goede kwaliteit kan hen helpen om te genieten van een verbeterde geluidskwaliteit en een meeslepende luisterervaring. TIC Audio maakt het mogelijk voor jouw vader om zijn favoriete afspeellijsten afspelen tijdens het loungen, grasmaaien of tijdens het diner met familie of vrienden.

Zo kan hij eenvoudig draadloos verbinding maken met zijn smartphone, tablet of andere apparaten via bluetooth. Hierdoor kan hij zijn favoriete muziek streamen vanaf verschillende apparaten en afspeellijsten beheren met gemak en comfort. Kortom, een speaker is leuk voor Vaderdag omdat het entertainment biedt, technologisch gemak en een persoonlijke sfeer creëert, veelzijdig is en je waardering toont voor de interesses van je vader. 

Shop hier: TIC Audio

#3 Witt pizzaovens

Ook een Witt pizzaoven kan een uitstekend cadeau zijn voor Vaderdag. Maar waarom vraag je je af? Nou, een pizzaoven biedt alle vaders een unieke, plezierige kookervaring waarmee binnen enkele minuten heerlijke, ambachtelijke pizza’s gemaakt kunnen worden. En dat nog wel in zijn eigen achtertuin! Het leuke aan een pizzaoven is dat het hele gezin bij de bereiding betrokken kan worden. Zo kan de een het deeg uitrollen en de ander juist weer los gaan met verschillende toppings. Een pizzaoven is vooral een erg leuk cadeau omdat je op deze manier pizza’s kan maken die qua smaak, dikte en textuur vergelijkbaar zijn met de heerlijke pizza’s van de traditionele Italiaanse pizzeria’s. Dus terwijl alle vaders werken aan hun culinaire vaardigheden, maakt hij tegelijkertijd indruk op vrienden en familie met zelfgemaakte, heerlijke gerechten.

Shop hier: Witt pizzaovens

#4 Philips Hue verlichting

Tot slot sluiten we dit blogbericht af met een uniek cadeau, waar iedere vader van droomt, namelijk de trendsetter op het gebied van verlichtingstechnologie; Philips Hue! Philips Hue is een geavanceerd systeem voor slimme verlichting, waarmee je vader de verlichting in en buiten huis kan aanpassen en bedienen met behulp van een smartphone, tablet of spraakassistent. 

Met Philips Hue kan je vader de verlichting aanpassen aan zijn voorkeuren en de gewenste sfeer creëren in elke ruimte. Hij kan de kleuren, helderheid en intensiteit van de verlichting aanpassen om een ontspannen, gezellige of feestelijke ambiance te creëren, afhankelijk van de gelegenheid. Ook kan hij de verlichting bedienen op het moment dat hij niet thuis is. Hij kan schema’s instellen om de verlichting automatisch in te schakelen op bepaalde tijden of het systeem integreren met andere slimme apparaten om een geautomatiseerd en intelligent verlichtingssysteem te creëren. Het Philips Hue-systeem kan worden uitgebreid met verschillende accessoires, zoals bewegingssensoren, schakelaars en slimme stekkers. Dit biedt je vader de mogelijkheid om het systeem aan te passen en uit te breiden volgens zijn behoeften en voorkeuren. Ideaal!

Shop hier: Philips Hue

Contact

Vallen bovenstaande Vaderdag cadeaus in de smaak, maar wil je ze toch liever eerst even in het echt zien? Dat kan! De Smid Lifestyle (voorheen De Harense Smid) heeft een 2000 m2 grote showroom aan de Lietingstraat 23 te Haren (nabij Oss). Onze medewerkers adviseren je graag en denken graag mee met jouw lichtplan!

Woon je niet in de buurt, maar zou je toch graag een van deze mooie lampen willen hebben? Ook dat kan! Plaats eenvoudig een bestelling via onze webshop, dan zorgen wij ervoor dat jouw aankoop zo spoedig mogelijk bij jou wordt thuisbezorgd. Veel shopplezier!