Blog, Nieuws

De leukste cadeaus voor alle moeders!

Moederdag staat weer voor de deur en dat betekent dat het tijd is om onze moeders in het zonnetje te zetten. Of je nu op zoek bent naar het perfecte cadeau voor je moeder, vrouw, schoonmoeder of oma, De Smid Lifestyle heeft het perfecte cadeau voor iedereen! Wij hebben onze favoriete cadeaus alvast op een rijtje gezet. Zo geef je gegarandeerd een cadeau dat in de smaak valt!

Hartman Jolie Powder 40x40x12 Rondkussen

#1 Sierkussens

Sierkussens zijn een geweldig idee voor Moederdag. Sierkussens zijn niet alleen praktisch, maar kunnen ook een stijlvolle en persoonlijke touch aan elke ruimte toevoegen. Moeders houden er vaak van om hun huis en tuin in te richten en te decoreren. Sierkussens bieden daarvoor eindeloze mogelijkheden. Bovendien kunnen sierkussens een geweldige manier zijn om de favoriete kleuren van je moeder in haar huis en tuin te integreren. Sierkussens maken het dagelijks leven net iets gezelliger.

Bij De Smid Lifestyle hebben we verschillende kussens in diverse kleuren, stijlen en maten, waardoor het gemakkelijk is om een cadeau te vinden dat past bij de smaak en je moeder. Kortom, sierkussens zijn het perfecte moederdagcadeau voor elke moeder die van decoratie houdt.

Shop hier: Sierkussens

#2 Cosiscoop gaslantaarn

Een Cosiscoop is het perfecte cadeau voor Moederdag. Een Cosiscoop gaslantaarn is niet alleen een functionele toevoeging aan elke buitenruimte, maar zorgt ook voor sfeer voor gezellige avonden buiten. Moeders houden vaak van het creëren van een gezellige sfeer. Dat is precies waar een Cosiscoop voor zorgt. Een Cosiscoop is gemakkelijk te verplaatsen, zodat je overal in de tuin kunt genieten van een gezellige sfeer.

Bij de Smid Lifestyle hebben we Cosiscoop gaslantaarns in verschillende designs, kleuren en maten, zodat er altijd een Cosiscoop is die bij jouw moeder past! Kortom, met een Cosiscoop gaslantaarn kan je moeder genieten van een stijlvolle en gezellige buitenruimte waar ze graag tijd in doorbrengt.

Shop hier: Cosiscoop gaslantaarn

#3 Servies

Bij de Smid Lifestyle hebben we serviezen van merken als Blond Amsterdam en Pip Studio. De ontwerpen van Blond Amsterdam en Pip Studio zijn altijd kleurrijk, uniek en opvallend, waardoor het servies een persoonlijke touch krijgt. Een perfect gepersonaliseerd cadeau voor Moederdag dus! Of het nu gaat om het drinken van een kop koffie in de ochtend of het serveren van een feestelijk diner, servies van deze merken maakt elk moment bijzonder.

Hoe leuk is het om het Moederdag ontbijt te serveren op nieuw servies? Het zal niet alleen een verrassing zijn voor je moeder, maar ook een feest voor het oog. Denk aan heerlijke versgebakken croissantjes met een glaasje verse jus d’orange geserveerd op Blond Amsterdam ontbijt servies!

Shop hier: Blond Amsterdam en Pip Studio Servies

#4 Suns Mrs. Solar Kate

Verras je moeder met een uniek Moederdag cadeau: sfeerverlichting! De SUNS Mrs. Solar Kate lamp is een prachtige optie die elke buitenruimte direct opfleurt. Kate is natuurlijk leuk op het terras, maar ook tussen plantenbakken, op je balkon of op de picknicktafel. Eén ding is zeker, je bent verzekerd van een fantastische sfeermaker met deze lamp.

Dit model is er in verschillende uitvoeringen. Door te spelen met de verschillende hoogtes kan je in elke tuin een mooi lichtpunt creëren. Deze lamp kan gebruikt worden in combinatie met het Ivy frame: een elegante oplossing om de buitenlamp op te hangen. Met dit standaard kan de lamp op verschillende manieren gebruikt worden en heb je een uniek en veelzijdig Moederdag cadeau!

Shop hier: Mrs. Solar Kate collectie

#5 Geurstokjes

Een cadeau dat altijd in de smaak valt: geurstokjes. Bij De Smid Lifestyle hebben we geurstokjes van het merk Ipuro. Deze geurstokjes zijn niet alleen mooi, maar verspreiden ook een subtiele en ontspannende geur die de hele kamer vult. Zo kan je moeder na een drukke dag heerlijk ontspannen en genieten van de rustgevende geur. Ipuro is een merk dat bekend staat om zijn heerlijke geuren en luxe uitstraling. Er zijn verschillende geuren en daardoor vind je er altijd wel een die bij je moeder past.

Kortom, de geurstokjes van Ipuro zijn het perfecte moederdagcadeau. Ze zijn stijlvol, luxe en geven een heerlijke geur aan elk huis.

Shop hier: Ipuro geurstokjes

Contact

Vallen bovenstaande Moederdag cadeaus in de smaak, maar wil je ze toch liever eerst even in het echt zien? Dat kan! De Smid Lifestyle (voorheen De Harense Smid) heeft een 2000 m2 grote showroom aan de Lietingstraat 23 te Haren (nabij Oss). Onze medewerkers adviseren je graag en denken graag mee met jouw lichtplan!

Woon je niet in de buurt, maar zou je toch graag een van deze mooie lampen willen hebben? Ook dat kan! Plaats eenvoudig een bestelling via onze webshop, dan zorgen wij ervoor dat jouw aankoop zo spoedig mogelijk bij jou wordt thuisbezorgd. Veel shopplezier!