Blog, Nieuws, Trends

Kom paasshoppen bij De Smid!

Kom paasshoppen bij De Smid in Haren. Kom onze nieuwe collectie tuinmeubelen bekijken of als je op zoek bent naar een nieuwe e-bike kunnen wij je ook helpen met de juiste keuze. Wij hebben een flink aantal fietsen op voorraad. Daarnaast hebben we een aantal prachtige aanbiedingen tijdens onze vroege vogel actie op 2e paasdag en tijdens het gehele paasweekend ontvang je mooie cadeaus bij aanschaf van nieuwe tuinmeubelen. Kortom, alle redenen om komend paasweekend een bezoekje te brengen aan onze prachtige winkel!

Doe mee met onze Pasen-winactie en win een Hang ei!

Onze openingstijden tijdens Pasen. 

Wilt u langskomen in het paasweekend en profiteren van mooie aanbiedingen of cadeaus bij aanschaf van nieuwe tuinmeubelen? Wij zijn vrijdag, zaterdag en maandag voor u geopend!

Vrijdag: 09:30 – 18:00
Zaterdag: 09:30 – 17:00
Maandag (2e paasdag) 10:00 – 17:00