Blog, Nieuws

GESLOTEN: Redwell informatieavond bij De Smid in Haren

Op dinsdag 18 april organiseert De Smid Lifestyle een informatieavond over Redwell infrarood verwarming, wat onlangs is toegevoegd aan ons prachtige assortiment. 

Redwell is marktleider op het gebied van infrarood verwarming en is in meer dan 24 landen vertegenwoordigd. Met een uitgebreid programma aan infrarood producten en meer dan 20 jaar ervaring biedt Redwell efficiënte en stijlvolle oplossingen die geheel kunnen worden aangepast op de behoefte van de gebruiker. Redwell staat voor Oostenrijkse kwaliteit. Dit vertaalt zich in een fabrieksgarantie van maar liefst 120 maanden.

Maar waarom infrarood verwarming? Een van de voordelen van het verwarmen met infrarood is de mogelijkheid om te verwarmen met energie afkomstig uit duurzame bronnen (bijvoorbeeld zonnepanelen). Infrarood verwarming zorgt daarmee voor een forse energie besparing. Daarnaast geeft ir-verwarming een veel aangenamere warmte ten opzichte van traditionele manieren van verwarmen en kan elke ruimte afzonderlijk verwarmd worden.

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *