Blog, Trends

GESLOTEN: Gratis pizzasteen bij Weber barbecues!

Een speciale aanbieding heeft nog nooit zo goed gesmaakt. Koop een Weber barbecue en tover hem om in een pizzaoven met onze speciale aanbieding. Of het nu gaat om een late night snack of het organiseren van een kinderfeestje, je pizza wordt altijd perfect dankzij de Weber Crafted Pizzastenen. Bij aankoop van een van de onderstaande bbq's van Weber ontvangt u een gratis Pizzasteen. Meer informatie vindt u ook op de website van Weber.

Met de pizzasteen hoeft u niet naar Italië.

Geniet van het leven zoals in la bella Italia. Stelt u zich eens voor: een heerlijke pizza, bereid in een steenoven, op een schilderachtig terrasje in Napels. En stelt u zich nu eens voor dat u diezelfde pizza eet in het comfort van uw eigen achtertuin. Met de pizzasteen hoeft u niet naar Italië. U kunt elke dag van de week genieten van la dolce vita, of u nu pizza, brood of een dessert maakt.

De pizzasteen is een van de accessoires in het Weber Crafted-assortiment: verander je barbecue in een buitenkeuken met Weber Crafted-accessoires – voor die perfecte grillmarkeringen van steaks, knapperige pizzabodems en nog veel meer. 

Dit zijn de deelnemende bbq’s! Meer informatie vind u op de site van Weber!

Een greep uit onze Weber BBQ assortiment

Bekijk ons BBQ assortiment

Wilt u langskomen om meer te weten te komen over deze actie of onze andere BBQ’s? Geen probleem! Bij de Smid Lifestyle in Haren bent u maandag t/m zaterdag welkom. Wij hebben een prachtige afdeling met een ruim assortiment barbecues. 

Naast BBQ’s hebben we ook een ruim assortiment aan BBQ accessoires om uw barbecue compleet te maken. Kortom, kom snel langs in onze prachtige winkel en wij helpen u graag verder.