Blog, Trends

Kom een proefrit maken op een Gazelle e-bike

Is je oog gevallen op een Gazelle e-bike, maar twijfel je nog én wil je weten hoe hij rijdt? Kom dan langs bij De Smid Lifestyle voor een proefrit. Hier kun je samen met onze e-bike expert Eddy bepalen welke e-bike aansluit bij jouw wensen. Zo weet je zeker dat je een aankoop doet, waar je jarenlang plezier van hebt.

Gazelle maakt fietsen leuker.

Koninklijke Gazelle maakt al meer dan 130 jaar fietsen in het Gelderse Dieren in Nederland. De fietsen van Gazelle zijn licht, kwalitatief en comfortabel. Ook denken zij altijd na over hoe het design slimmer kan en de techniek van onze e-bikes nog innovatiever. Gazelle maakt zo’n 300.000 fietsen per jaar. Dit doen zij vol passie en overgave!

Maar waarom zou je voor Gazelle kiezen? Gazelle streeft er altijd naar fietsen te produceren van de beste kwaliteit. Zij realiseren zich ook dat vandaag de dag alleen een product leveren van goede kwaliteit niet volstaat. Het is bij Gazelle tevens een vanzelfsprekendheid dat ze de beste service leveren. Zij doen er alles aan zodat jij kunt blijven fietsen. Gazelle maakt fietsen leuker, aantrekkelijker én veiliger. 

Een greep uit onze assortiment Gazelle fietsen

Kom een proefrit maken

Wilt u langskomen om een proefrit te maken? Geen probleem! Bij de Smid Lifestyle in Haren bent u maandag t/m zaterdag welkom. Wij hebben een prachtige fietsafdeling met een ruim assortiment e-bikes. Daarnaast beschikken we over een eigen fiets werkplaats waar we fietsen repareren maar de fiets ook afstellen naar uw wensen.

Daarnaast hebben we ook een ruim assortiment aan fiets accessoires om uw fiets compleet te maken. Kortom, kom snel langs in onze prachtige winkel en wij helpen u graag verder.