Blog, Nieuws

“Wil jij mijn valentijn zijn?!” – After movie

Wauw wat hebben we veel mooie, enthousiaste, ontroerende en hartverwarmende reacties ontvangen op onze winactie in samenwerking met De Bakkers Lamers... Ongelooflijk! Helaas konden we slechts twee overheerlijke red velvet taarten verloten, dus moesten we een keuze maken. Dat was makkelijker gezegd dan gedaan. Na veel overleggen waren er toch écht twee inzendingen die onze harten sneller lieten kloppen.

De eerste stop: Compleet Print in Oss

Taart, check. Kaarsjes, check. Ballonnen, check. Na alle benodigdheden in onze Valentijns Mini Cooper te hebben geladen was het de hoogste tijd om naar onze eerste stop van de dag te gaan, Compleet Print!

Bij binnenkomst werden we ontvangen door meerdere medewerkers van Compleet Print, die geen flauw benul hadden wat er ging gebeuren. Na veel geroezemoes en geklap kwamen de twee gegadigden ook snel binnen. Twee stomverbaasde blikken keken in onze richting, waarna een hoop enthousiaste kreten volgden. De hoogste tijd om hen te verrassen met zo’n heerlijke red velvet taart! 

Na een spectaculaire zoen was het voor ons helaas alweer tijd om door te gaan naar onze volgende stop: Kinderdagverblijf Het Maanvisje te Berghem!

De tweede stop: Het Maanvisje in Berghem

Hop! Hop! Gas erop! Geen tijd te verliezen want de volgende winnaars moeten verrast gaan worden. Het leukste van deze winnaar is dat diegene niet alleen haar personeel heeft opgegeven voor onze actie, maar dat haar partner haar stiekem ook zelf heeft opgeven. Een dubbele verrassing dus.

Bij het openen van de deur van Kinderopvang Het Maanvisje is de verbaasde blik van de eigenaresse het eerste dat ons opvalt. Op de achtergrond wisselen gelach en enthousiaste kreten elkaar af. Eenmaal binnen mogen de kinderen samen met hun begeleiders de kaarsen uitblazen. Als dat geen feest is!

Smullen van de taart, spelen met de ballonnen en samen zingen. Onze missie is geslaagd!

Bekijk hieronder de after movie van deze spectaculaire dag!

Contact

Bovenstaande valentijnsactie gemist? Helaas, dat kan gebeuren. Gelukkig organiseert De Smid Lifestyle tal van te gekke acties/demonstraties/activiteiten. Houd onze social mediakanalen nauwlettend in de gaten, of kom eens langs in onze showroom.

De Smid Lifestyle (voorheen De Harense Smid) heeft een 2000 m2 grote showroom aan de Lietingstraat 23 te Haren (nabij Oss). Onze medewerkers adviseren je graag. 

Alvast succes gewenst voor onze volgende winactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *