Nieuws, Vacatures

INGEVULD: Word jij onze nieuwe verkoop medewerker?

Deze vacature is per 1 mei 2022 ingevuld!

De Smid groeit en daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste verkoop medewerker die ons gezellige team komt versterken. Jouw werkdag is bijna net zo gevarieerd als ons assortiment. Het ene moment adviseer je iemand bijvoorbeeld over de aanschaf van verlichting en even later plan je een bezorgafspraak in voor het leveren van tuinmeubelen bij een van onze klanten. En tussen de bedrijven door verkoop je woon accessoires en zorg je ervoor dat onze winkel er net zo representatief uitziet als jijzelf. Druk? Soms wel. Maar natuurlijk is er ook altijd gelegenheid voor een lekkere bak koffie en een kletspraatje! Onze winkel is niet voor niets gevestigd in het gezellige Brabantse Haren (Bij Oss).

Wat wij bieden:

De Smid Lifestyle zorgt niet alleen goed voor haar klanten, maar ook voor de medewerkers. Dat merk je bijvoorbeeld aan:
– Een fulltime arbeidscontract
– Een prima marktconform salaris
– Goede vakantie- en pensioenregeling
– Fijne collega’s en een prettige werksfeer
– Mooie personeelskortingen

Wat verwachten wij van jou?

Naast je ervaring en enthousiasme vragen we:
– Klantvriendelijke, servicegerichte werkhouding
– Bereidheid om op zaterdag te werken
– Interesse in lifestyle producten
– Praktische aanpak
– Een glimlach van oor tot oor

Interesse?

Klinkt je dit interessant? Dan zijn wij misschien wel de perfecte match! Neem snel contact met ons op! Dit kan door een mail te sturen naar jdelang@smidlifestyle.nl. Of neem contact op met de winkel via telefoonnummer 0412-462651.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *