Nieuws

Nieuwe COVID-19 maatregelen 19-12-2021

Door de nieuwe COVID-19 maatregelen zijn wij helaas genoodzaakt de winkel te sluiten voor winkelend publiek. Voor iedereen is dit nieuws natuurlijk super vervelend, maar gelukkig hebben wij onlangs onze website vernieuwd waar je alsnog kan zoeken naar je favoriete artikelen.

Onze winkel is nog wel geopend voor pakketdiensten, het gebruik van de Geldmaat voor het opnemen van geld en (fiets) reparaties. Dit zal zijn tijdens de reguliere openingstijden. Ook wanneer je tijdens het online shoppen vragen heeft kan je ons bellen via het bekende telefoonnummer 0412-462651. Wij proberen je dan zo goed mogelijk te informeren en adviseren. Bestelde artikelen kunnen – mits op voorraad – vaak dezelfde dag opgehaald worden in onze winkel. Artikelen welke in de website voor 12:00 besteld worden proberen wij dezelfde dag nog te versturen.

Wij hopen jullie allemaal weer na 14 januari 2022 te mogen begroeten in onze winkel. Voor nu wensen wij iedereen – ondanks de nieuwe COVID-19 maatregelen – fijne feestdagen en een goed en voorspoedig 2022.

Team De Smid Lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *