Nieuws, Vacatures

INGEVULD: Word jij onze nieuwe webshop medewerker?

Onlangs hebben wij onze website compleet vernieuwd. Omdat we groeiende zijn als organisatie zijn we op zoek naar versterking van ons marketing team. Daarom hebben wij een vacature webshop medewerker open staan. Ben jij of ken jij iemand die bij wil dragen aan het succes van onze website, laat dan snel van je horen.

Je gaat je dus voornamelijk bezighouden met de content creatie voor de webshop. Dit doe je bij ons op het hoofdkantoor in Oss of in de winkel in Haren (bij Oss). Taken die hierbij horen zijn:

– Het beschrijven van producten voor de website
– Afbeeldingen koppelen aan producten
– Het plannen van productfotografie voor bij de producten
– Het verbeteren van de vindbaarheid via de zoekmachines d.m.v. SEO teksten (mocht je dit niet beheersen dan kunnen we je dit leren)
– Het verbeteren van de huidige productteksten, attributen en filters

Herken jij jezelf of een kennis in het volgende:

Jij bent MBO / HBO afgestudeerd in de richting van Marketing, Communicatie of Online retail, en wil je eerste stappen maken op het gebied van online marketing. Of je hebt al enige ervaring en je wilt bouwen aan een mooie website met uiteindelijk succes. Daarnaast herken je je in het volgende:

– Je toont veel eigen initiatief
– Je bent creatief (in tekst en beeld dmv Adobe Photoshop/Illustrator)
– Je hebt een hands-on mentaliteit
– Je kunt zelfstandig werken en prioriteiten stellen, maar functioneert ook goed in teamverband

Wat bieden wij?

Smid Lifestyle biedt je een functie (24-40 uur per week) waarin je jouw kwaliteiten direct kunt inzetten en waar je jezelf verder kunt ontwikkelen. En dat binnen een groeiend bedrijf . Persoonlijke ontwikkeling, professionaliteit en de wil om elke dag te verbeteren staan zowel binnen het team als in de relatie met het management centraal.

Wil jij graag onderdeel zijn van jong en enthousiast team met veel vrijheid, ruimte voor eigen inbreng en een prettige werksfeer, dat samen werkt aan een klantgerichte organisatie? Dan bieden wij:

– Een marktconform salaris met prima secundaire voorwaarden
– Een goede werkomgeving
– 24 vakantiedagen o.b.v. een 38-urige werkweek
– Uitstekende pensioenvoorwaarden
– Een dynamische organisatie met een open en informele bedrijfscultuur en een sterke teamgeest
– Personeelskorting in onze winkel

Interesse? Solliciteer door een e-mail te sturen naar mlith@smidssc.nl en wie weet werk jij binnenkort aan het succes van onze website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *